Bjørvika bygg og eiendom barcode

Bjørvika bygg og eiendom barcode

Must Konstruksjon

Deltakelse i ett av våre Must sommerprogrammer er en unik anledning for deg som ønsker å teste din kompetanse i et av Multiconsults reelle prosjekter.

Multiconsult tilbyr et spennende sommerprosjekt for studenter som ønsker utvikling innen konstruksjonsteknikk og liker utfordringer.

I Must konstruksjon grupperes deltagerne i ulike team. Hvert team skal jobbe med komplekse problemstillinger knyttet til flere av våre prosjekter.

Multiconsult er et av landets største konsulentselskaper innen konstruksjon. Oppdragporteføljen inkuderer prosjekter som Hebron betongplattform, marine konstruksjoner ved russiske skipsverft, Nyhamna Expansion, utviklingsprosjekt for kjedet flytebru,Deichmanske hovedbibliotek, Barcode, Munch-museet, Kampflybasen på Ørland og Campus Ås.

Alle teamene får hver sin veileder og samarbeider tett med våre fagmiljøer gjennom hele sommeren. Teamdeltagerne deltar også på byggeplassbesøk til ett eller flere av våre prosjekter nasjonalt eller internasjonalt, for å få innsikt i byggeprosessen.

Studentene som deltar på Must konstruksjon er 3. og 4. års studenter innen konstruksjonsteknikk. I tillegg til lønn dekkes utgifter i forbindelse med reiser i programmet.

Bransjens mest spennende sommerjobb innen konsktuksjonsteknikk?

Stillingsutlysninger for alle våre Must sommerprogrammer publiseres som ledige stillinger i begynnelsen av januar 2015.